Logistiikan Maailma

Logistiikan Maailma on Reijo Rautauoman säätiön perustama ja ylläpitämä logistiikan, huolinnan ja tuotantotalouden verkkoaineisto. Asiantuntijoiden kanssa yhdessä rakennettu aineisto on kaikkien vapaasti käytettävissä ja aina ajan tasalla.

Aineisto löytyy verkosta osoitteesta www.logistiikanmaailma.fi .

Hankkeen tarkoitus

Hankkeen tarkoitus on tarjota vapaasti käytettävissä olevaa, käytännönläheistä, luotettavaa ja päivitettyä logistiikan verkkoaineistoa alan kaikista keskeisistä toiminnoista yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Aineisto soveltuu sekä koulutukseen, että omatoimiseen osaamisen päivittämiseen. Lukija voi hyödyntää aineistoa omassa työssään, yrityksessään tai opiskelussaan.

Hankkeen tausta

Reijo Rautauoman säätiö perusti Logistiikan Maailma sivuston syyskuussa 2012. Säätiön perustaja Reijo Rautauoma on huolinnan ja logistiikka-alan pitkän linjan asiantuntija, jolla on vuosien kokemus yritysten johtamisesta, kouluttamisesta ja yrittäjyydestä. Oltuaan pitkään alalla, Rautauoma koki tärkeäksi kouluttaa ja kehittää ihmisten ymmärrystä alan perusasioista, joiden varaan osaamista voisi kasvattaa ja kehittää.

Hankkeen tavoite

Hankkeen tavoite on tuottaa kaikkien vapaasti käytettävissä olevaa, laadukasta, luotettavaa ja helposti ymmärrettävää tietoa logistiikka-alasta.

Logistiikan Maailma verkkosivusto

Logistiikan Maailma verkkosivuston sisällöntuottajat ovat alansa huippuja, asiantuntijoita. He työskentelevät alalla ja/tai kouluttavat alaan liittyvistä aiheista. Sivustoa ylläpidetään ja päivitetään jatkuvasti. Alan kehitystä seurataan ja sisältöä tuotetaan käyttäjien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti ja aina mahdollisimman käytännönläheisesti.

Logistiikan Maailma -etusivu.
Osa Logistiikan Maailma -sivuston etusvusta.

Logistiikan Maailma sivustosta on tullut Suomen käytetyimpiä logistiikka-alan sivustoja. Kävijämäärät ovat kymmeniä tuhansia kuukausittain, mikä puhuu jo puolestaan. Sivusto on Suomessa merkittävä alan tietopankki verkossa, joka tarjoaa kaikkien vapaasti käytettävissä olevaa luotettavaa tietoa kattavasti. Lisää sivusto nettiselaimesi suosikkilistaan, niin löydät sen aina tarvittaessa.

Sivustoon on integroitu useita julkaisuja kuten Huolinta-alan käsikirja, Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet, Horisontaalinen yhteistyö logistiikassa sekä Vuosaaren lukion oppimateriaali. Sivustolla on myös englanninkielisiä käännöksiä ja lyhenne- ja termisanastoa.

Lisätiedot

Lisätietoja hankkeesta: info@reijorautauomansaatio.fi / +358 50 500 1900