Hankkeet

Logistiikan Maailma

Logistiikan Maailma® on Reijo Rautauoman säätiön perustama ja ylläpitämä logistiikan, huolinnan ja tuotanto-liiketalouden verkkoaineisto. Asiantuntijoiden kanssa yhdessä rakennettu aineisto on kaikkien vapaasti käytettävissä ja aina ajan tasalla. Lue lisää hankkeesta.

Vapaaehtoiset pelastustoiminnassa

Säätiön ylläpitämälle Vapaaehtoiset pelastustoiminnassa -sivustolle tuotetaan asiantuntijavoimin käytännönläheistä ja päivitettyä tietoa vapaaehtoisen pelastustoiminnan toimijoista Suomessa. Löydä itseäsi kiinnostava pelastustoiminnan muoto ja lähde mukaan vapaaehtoistoimintaan! Lue lisää hankkeesta.

Suomen Pelastuskoiraliitto ry

Säätiö tukee Suomen Pelastuskoiraliiton toiminnanohjaus- ja hälytysjärjestelmän hankintaan. Lue lisää hankkeesta.

Vapaaehtoiset öljyntorjunnassa

Reijo Rautauoma säätiön rahoittama Vapaaehtoiset öljyntorjunnassa -hanke on jatkoa säätiön aiemmalle hankkeelle, jossa Suomen pelastusalan keskusjärjestön (SPEK) vetämänä tuotettiin materiaalia vapaaehtoisten käytöstä öljyntorjunnassa. Lue lisää hankkeesta.

Vesisankarit

Reijo Rautauoman säätiö rahoittaa Koululiikuntaliiton Vesisankarit-hanketta. Hankkeen tavoitteena on kokemuksellisen ja toiminnallisen oppimisen kautta tehdä vesielementti sen monimuotoisuudessaan tutuksi ja turvalliseksi kaikille Suomen koululaisille. Lue lisää hankkeesta.

Suomen Meripelastusseura

Reijo Rautauoman säätiö tukee Suomen Meripelastusseuraa monin eri tavoin. Lue lisää yhteistyöstä.

Suomen Lentopelastusseura

Reijo Rautauoman säätiö tukee Suomen Lentopelastusseuraaa monin eri tavoin. Lue lisää yhteistyöstä.

Muita hankkeita

Säätiö tukee alan tutkimusta stipendein ja apurahoin.