Poikkeustilanteeseen sopivia ratkaisumalleja

Olemme seuranneet koronaepidemian vaikutuksia yhteiskuntaan, elinkeinoelämään ja koulutukseen. Tilanne on haastava, mutta onneksi nyt voidaan havaita, että logistiikka toimii hyvin poikkeusoloissakin. Tavara liikkuu tarpeen mukaan.

Monet yrittäjät ovat olleet vaikeuksissa, kun liikkumista on rajoitettu ja yleisötapahtumia sekä kokoontumisia peruttu. Tämä on ollut raskasta ja toivomme, että tilanteesta selvitään mahdollisimman lievin vaurioin.

Oppilaitokset siirtyivät äärimmäisen kireällä aikataululla etäopetukseen. Toivomme, että Logistiikan Maailma -sivusto on palvellut opettajia ja opiskelijoita oppimateriaalina erityisesti erityisesti silloin, kun kaikki kirjastot eivät ole käytettävissä ja fyysistä opetusmateriaalia ei ole voitu opiskelijoille toimittaa.

Sivustomme on kaikkien yrittäjien, opettajien, opiskelijoiden ja muiden logistiikka-alan tietoa tarvitsevien vapaasti käytettävissä. Toivottavasti olemme näin omalta osaltamme voineet tukea poikkeustilanteessa.

11.3.2022