Haemme logistiikan osaajia ja toimistolle kumppania

Logistiikan moniosaaja !

Kokemusperäiselle (+50v) logistiikan moniosaajalle (hankinta-kuljetus-huolinta jne..) on nyt tarjolla mielenkiintoista työtä . Jos Sinulla on oma yhtiö joka voi laskuttaa suoritetusta työstä säätiötä niin järjestely sopii meille hyvin. Siirretään yhdessä osaamistamme alalla toimijoiden käyttöön. Meitä innokkaita on jo mukana monta ja jälki näkyy Logistiikanmaailma sivuilla. Aloitimme 12 vuotta sitten ja toimia jatketaan innolla. Käyttäjämäärät nyt satojatuhansia vuosittain.

Suosittelemme yhteydenottoa puheenjohtajaamme luottamuksella:

Reijo Rautauoma
Puh: 040 541 0260

Haluatko olla mukana kehittämässä Logistiikan Maailmaa?

Logistiikan Maailma -sivusto tarjoaa laaja-alaisesti käytännönläheistä perustietoa muun muassa logistiikasta, liike- ja tuotantotaloudesta. Tule kehittämään sivustoa oman vahvuusalueesi sisältöjen osalta. Logistiikka on vuonna 2021 säätiölle merkittävä hankekokonaisuus.

Ota yhteyttä puheenjohtajaamme puh. 040-5410260 tai info@reijorautauomansaatio.fi

Toimistoyhteistyö

Toimistomme sijaitsee Wihuri-Salus-toimistotalossa osoitteessa Kalliolinnantie 4, 00140, Helsinki. Olemme valmiit keskustelemaan erilaisista yhteistyövaihtoehdoista. Ota yhteyttä puheenjohtajaamme.

23.8.2021