Haemme logistiikan osaajia ja toimistolle kumppania

Logistiikan moniosaaja !

Kokemusperäiselle osa-aikaiselle logistiikan taitajalle olisi tarjolla mielenkiintoista ”puuhastelua”. Siirretään yhdessä osaamistamme alalla toimijoiden käyttöön. Meitä innokkaita on jo mukana monta ja jälki näkyy sivuillamme. Käyttäjämäärät satojatuhansia vuosittain.

Suosittelemme yhteydenottoa puheenjohtajaamme:

Reijo Rautauoma
Puh: 040 541 0260

Haluatko olla mukana kehittämässä Logistiikan Maailmaa?

Logistiikan Maailma -sivusto tarjoaa laaja-alaisesti käytännönläheistä perustietoa muun muassa logistiikasta, liike- ja tuotantotaloudesta. Tule kehittämään sivustoa oman vahvuusalueesi sisältöjen osalta. Ota yhteyttä puheenjohtajaamme. Nyt on aika toimia.

Toimistoyhteistyö

Toimistomme sijaitsee Wihuri-Salus-toimistotalossa osoitteessa Kalliolinnantie 4, 00140, Helsinki. Olemme valmiit keskustelemaan erilaisista yhteistyövaihtoehdoista. Ota yhteyttä puheenjohtajaamme.

1.11.2020