Vesisankarit -kiertue 2018 starttaa Pudasjärveltä

Reijo Rautauoman säätiön tukemassa Vesisankarit -hankkeessa opetellaan vesillä liikkumisen taitoja monipuolisesti eri vuodenaikoina

Satavuotiaan Suomen kunniaksi järjestettävä Vesisankarit -kiertue starttaa Pudasjärveltä 13.1.2018. Kiertueen tavoitteena on tuoda vesitaitojen merkitys jokaisen Suomessa asuvan tietoisuuteen sekä tarjota mahdollisuus taitojen harjoittelemiseen Vesisankarit -tapahtumissa ympäri Suomen. Kiertueen koordinoi Koululiikuntaliitto ja sen toteuttamiseen ovat sitoutuneet mm. Sukeltajaliitto, Suomen melonta- ja soutuliitto, Suomen Meripelastusseura, Suomen Punainen Risti, Suomen Purjehdus ja Veneily, Suomen Uimaliitto, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto. Reijo Rautauoman säätiön lisäksi hanketta tukee Jenny ja Antti Wihurin säätiö.

Lue lisää hankkeesta ja sen toimijoista.

Jo kymmenet hallit ympäri Suomen ovat mukana järjestämässä Vesisankarit -tapahtumia. Listan kaikille avoimista Vesisankarit -tapahtumista löydät Koululiikuntaliiton sivuilta.

Tervetuloa mukaan oppimaan vesillä liikkumisen taitoja!